ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Α. Γεωργιάδης (2011): “Ο Μεϊμαράκης είναι ένοχος συγκαλύψεως εγκλήματος”

by on 17/09/2015
 

AΘΗΝΑ | “Ο Μεϊμαράκης είναι ένοχος συγκαλύψεως εγκλήματος” υποστήριζε το 2011 ο Αδωνις Γεωργιάδης, ανώτερο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και συνεργάτης σήμερα του Βαγέλη Μεϊμαράκη.

Δείτε τι έλεγε ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ εν μέσω της κόντρας του με τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας για τα υποβρύχια:

Στο ανωτέρω βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega στις 29 Απριλίου του 2011, όπου ο νυν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός της καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον πρώην υπουργό και το «παραλήρημά» του (διαβάστε παρακάτω):

Β. Μεϊμαράκης: “Ο Καρατζαφέρης έβαλε τους βουλευτές του να μου κάνουν ερωτήσεις”.

Όταν ο κ. Καρατζαφέρης με επισκέφθηκε στο Πεντάγωνο ως αρχηγός κόμματος, τον δέχθηκα ως όφειλα και όταν ήμασταν οι δυο μας, μου είπε να παραλάβω τα υποβρύχια και του είπα ότι αυτό δεν γίνεται! Και έβαλε και τους βουλευτές του να μου κάνουν ερωτήσεις!” είχε αναφέρει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης (πρόεδρος Βουλής, πρ. υπουργός Άμυνας), σε ομιλία στη Βουλή στις 28 Απριλίου 2011 σχετικά με τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Τι άλλο κατήγγειλε εκείνη την ημέρα ο Β. Μεϊμαράκης; Ότι στην ίδια συνάντηση ο Γιώργος Καρατζαφέρης “μου είπε να παραγγείλω και τις τορπίλες για τα υποβρύχια που θα παραλάμβανα”. Και πρόσθεσε: “και μου κατέθεσαν ερωτήσεις γιατί δεν παραγγέλνω και τις τορπίλες των συγκεκριμένων υποβρυχίων που ήδη δεν είχα παραλάβει!”.