ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Δημ. Καμμένος: Υπουργός…ολίγων ωρών

by on 23/09/2015
 

ΑΘΗΝΑ | Για να υπάρξει «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης» όπως αναφέρει, υπέβαλε την παραίτησή του ο υφυπουργός Υποδομών Δ. Καμμένος. Η παραίτησή του ακολούθησε σχόλια και δημοσιεύματα στα κοινωνικά δίκτυα για δικά του σχόλια στο παρελθόν.

«Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών έλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα», σημείωσε σε δήλωσή του ο Δ. Καμμένος.

«Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, όπου, τέθηκε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου. Ο Πρωθυπουργός φέρεται να ζήτησε από τον κ. Καμμένο να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets.

Στη θέση του θα τοποθετηθεί ο Παναγιώτης Σγουρίδης. Υπενθυμίζεται πως ο Δ. Καμμένος υπήρξε υπουργός… ολίγων ωρών, καθώς ορκίστηκε το πρωί της Τετάρτης και αποχώρησε από την κυβέρνηση το βράδυ της ίδιας ημέρας.