ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Η Ρένα Δούρου Περιφερειάρχης Αττικής

by on 25/05/2014
 

AΘΗΝΑ | Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου είναι η νέα Περιφερειάρχης Αττικής. Δώσαμε έναν σκληρό και σπουδαίο αγώνα, δήλωσε από τα Προπύλαια, τονίζοντας ότι η νίκη της στην Περιφέρεια σημαίνει νέους αγώνες μέχρι την τελική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να φύγουν μόνοι τους, θα τους ρίξουμε με τους αγώνες μας, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Κάτω από τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα του συγκεντρωμένου κόσμου, η Ρένα Δούρου τόνισε ότι «δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα με ήθος, κόντρα στις προβλέψεις και τα συμφέροντα». Όπως είπε, «εμείς δίνουμε τα εχέγγυα ότι στην περιφέρεια Αττικής δεν θα υπάρχουν δήμαρχοι πρώτης και δεύτερης κατηγορίας ούτε πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας». «Πρώτη φορά Αριστερά, σε όλη την Ελλάδα να ακουστεί ξανά», το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαια αφού «κλείδωσε» η νίκη της Δύναμης Ζωής στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Η πλειονότητα των συμπολιτών μας κατανόησαν ότι δώσαμε έναν αγώνα με ήθος, κόντρα στις προβλέψεις και στα συμφέροντα, είπε η Ρένα Δούρου και συμπλήρωσε ότι από αύριο ξεκινά η μάχη με τα συμφέροντα, η μάχη που θα αλλάξει τις ζωές στην Περιφέρεια και σε όλη την χώρα.

Από την πλευρά του πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωσε:

“Θέλω να συγχαρώ τη Ρένα Δούρου και το επιτελείο της γιατί κατέγραψε μια ιστορική νίκη, που συνδυάζεται με ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά στη χώρα μας ο λαός μας στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Και το μήνυμα είναι ότι αυτός ο λαός, δεν βολεύεται με λιγότερο ήλιο, δεν βολεύεται με λιγότερη αξιοπρέπεια, αυτός ο λαός δεν βολεύεται παρά μονάχα με αξιοπρέπεια και προκοπή. Είμαστε εμείς, που αναλαμβάνουμε την ευθύνη για να γυρίσει ο τροχός. Υπάρχει ένα μικρό κομμάτι στο Μέγαρο Μαξίμου και στους τηλεοπτικούς σταθμούς, που κάνουν ότι δεν κατάλαβαν. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να τους αφήσουμε να φύγουν από μόνοι τους. Εμείς θα τους διώξουμε με τη δράση μας και με το λαό. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Γ. Σακελλαρίδη και τους συνεργάτες του. ¨Εφτασαν πολύ κοντά σε μια μεγάλη έκπληξη. Για όλους εμάς είναι σαν να κέρδισε ο Γαβριήλ. Θέλω να συγχαρώ και τους νέους δημάρχους που εκλέχθηκαν σήμερα σε μια σειρά από ιστορικούς δήμους με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πρώτα δείγματα γραφής μιας εναλλακτικής διακυβέρνησης, θα τα δώσει η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Σήμερα κερδίσαμε μια πολύ μεγάλη μάχη, σύντομα θα κερδίσουμε και τον πόλεμο. “