ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Οι Ηπειρώτες στηρίζουν το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο

by on 05/12/2013
 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ | Επιταγή $6.000 έδωσαν ο σύλλογος γυναικών της Πανηπειρωτικής Ένωσης Μελβούρνης και Βικτωρίας και το φιλανθρωπικό σωματείο Δωδώνη, στην Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας, προς ενίσχυση της κατασκευής του Σύγχρονου Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου, το οποίο θα στεγασθεί στο νέο κτίριο 15 ορόφων της Κοινότητας.

Η παράδοση – παραλαβή της επιταγής έγινε την Πέμπτη το πρωί, έξω από τον χώρο όπου χτίζεται το νέο κοινοτικό κτίριο, στη γωνία των οδών Λόνστεϊλ και Ράσελ.

“Η υποστήριξη από την παροικία και τους ομογενειακούς συλλόγους είναι συγκινητική και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το μεγάλο αυτό έργο που έχουμε αναλάβει,” δήλωσε στο TGA NEWS ο Γενικός Γραμματέας της Κοινότητας κ. Κώστας Μάρκος. “Ηδη έχουν κατασκευαστεί οι εφτά πρώτοι όροφοι και το νέο κτίριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα της επόμενης χρονιάς.  Ολοι βλέπουν τώρα το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα και αποφασίζουν να γίνουν μέρος της μεγάλης αυτής προσπάθειας. Είμαστε βέβαιοι ότι την κίνηση των δύο συλλόγων θα ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι οργανισμοί. Τους ευχαριστούμε.”

Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο ηπειρωτικών οργανισμών παρευρέθηκαν στη συνάντηση για την παράδοση της επιταγής.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. τους δύο συλλόγους, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το νέο πολιτιστικό κέντρο ανήκει σε όλη την παροικία και τους ομογενειακούς συλλόγους. “Θέλουμε όλη την παροικία κοντά μας,” είπε.

Η κ. Φρόσω Τραχανά μιλώντας εκ μέρους της Πανηπειρωτικής Ενωσης Μελβούρνης και Βικτώριας, δήλωσε ότι ο σύλλογος γυναικών της Ενωσης συγκέντρωσε το ποσό των έξι χιλιάδων δολαρίων από την πρόσφατη “Γιορτή της Πίτας”, που διοργάνωσε. Αναγνωρίζουμε, είπε, το σημαντικό έργο που έχει αναλάβει η Κοινότητα και την συγχαίρουμε, για τούτο αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε και εμείς σε αυτή την προσπάθεια.

 – Στη φωτό, Ηπειρώτισες της Μελβούρνης με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Βασίλη Παπαστεργιάδη, το μέλος του Δ.Σ. κ. Μαρίνη Πυρπυρή και τον Γ.Γ. κ. Κώστα Μάρκο, με φόντο το υπό ανέγερση κτίριο της Κοινότητας

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

4 × one =