ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Ομογενείς γιόρτασαν την Ημέρα της Αυστραλίας στην Κόγκαρα

by on 28/01/2014
 

ΣΙΔΝΕΪ | Με μεγάλη επιτυχία εορτάσθηκε η επέτειος της Ημέρας της Αυστραλίας στην περιοχή της Δημαρχίας Kogarah την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο ειδηλιακό περιβάλλον του πάρκου Carss Park στο νότιο Σύδνεϋ.

H Δημαρχία Kogarah είχε οργανώσει μια εκπληκτική εκδήλωση με διάφορα περίπτερα, καλλιτεχνικές παραστάσεις και δραστηριότητες για παιδιά που εξυπηρέτησαν με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια τις δεκάδες χιλιάδες κατοίκων της περιοχής που ήλθαν να χαρούν το γεγονός.

Την εκδήλωση χάρηκαν πολλοί ελληνοαυστραλοί κάτοικοι της περιοχής που συνομίλησαν με τον κ. Βαρβαρή, και τους 5 δημοτικούς συμβούλους ελληνικής καταγωγής της δημαρχίας Κόγκαρα.

Το ωραίο γεγονός που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από την Δημαρχία Kogarah έκλεισε με μια καταπληκτική επίδειξη πυροτεχνημάτων στο κόλπο της Κογκαρα που κατευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους κάθε ηλικίας.

– Στη φωτό: Πολλοί οι ομογενείς παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Μεταξύ αυτών (από αριστερά): Ο Δημοτικός Σύμβουλος (ΔΣ) Κόγκαρα κ. Γιώργιος Κατσαμπάρης, ο Δήμαρχος Χέρστβιλ Τζακ Ιακώβου, ο συμπάροικος Μανώλης Αρώνης, η ΔΣ Χέρστβιλ Ρίτα Καστάνη, ο ομοσπονδιακός βουλευτής Νίκος Βαρβαρής και η σύζυγός του Ντορέτ, ο δήμαρχος Κόγκαρα κ. Steve Agius, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος Δρ Σταύρος Κυρίμης, ο ΔΣ Κόγκαρα Σαμ Στρατικόπουλος, ο συμπάροικος κ. Γιάννης Μητροθανάσης και (εμπρός αρ.) ο ΔΣ Κόγκαρα Νικ Αρώνης.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

fourteen − 4 =