ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Οργή στη ΔΗΜΑΡ για τις δηλώσεις Ντινόπουλου

by on 12/01/2015
 

ΑΘΗΝΑ | Την άμεση και οργισμένη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ προκάλεσαν οι δηλώσεις του απερχόμενου υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου για τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη, που κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης σε ιδιωτικό χώρο ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης “πληρώθηκε καλά” για να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να πάμε σε εκλογές.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ τονίζει ότι “ο πρωθυπουργός και η ΝΔ οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη. Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά”.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δηλώσεις του Ντινούπουλου έχουν καταγραφεί σε βίντεο το οποίο καταχωρήθηκε στο Youtube, για να αφαιρεθεί λίγο αργότερα. Δυστυχώς για τον απερχόμενο υπουργό όμως, τα ΜΜΕ κατόρθωσαν να το αναρτήσουν στους δικούς τους λογαριασμούς.

Στο βίντεο φαίνεται ότι o κ. Ντινόπουλος καταφέρθηκε ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές και το “υψηλό κόστος” υποστηρίζοντας ότι το χαρτί για τα ψηφοδέλτια κόστισε 50 εκ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με τη Διαύγεια κόστισε μόνο 1.5 εκ.!

Αυτή είναι η αλήθεια της Ν.Δ.
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι οι δηλώσεις Ντινόπουλου καταμαρτυρούν το επίπεδο που έχουν φτάσει τα στελέχη της Ν.Δ. λίγο πριν την πόρτα εξόδου που θα τους δείξει ο ελληνικός λαός:

“Τα όσα απαράδεκτα αναφέρει σε προεκλογική του συγκέντρωση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ.Ντινόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μιλά ακόμα και για χρηματισμό του κ.Κουβέλη, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ και το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εκλεκτοί του κ.Σαμαρά λίγες μέρες πριν ο ελληνικός λαός τους δείξει την οριστική πόρτα εξόδου.”

Αργά το απόγευμα ο Α.Ντινόπουλος κλήθηκε για εξηγήσεις απο τον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο.