ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Πολ Λασπατζής: Επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο

by on 23/03/2014
 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ | Η νέα έκθεση του διακεκριμένου ομογενή ζωγράφου Πολ Λασπατζή με τίτλο “Επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο” εγκαινιάσθηκε το Σάββατο 22 Μαρτίου, στην γκαλερί Langford 120, στη Μελβούρνη και η οποία θα διαρκέσει ως τις 19 Απριλίου 2014.

Ο Πολ Λασπατζής τα τελευταία χρόνια εργάζεται πάνω σε μια προσωπική τεχνική “δομημένης μεταμόρφωσης”, επαναπροσδιορίζοντας στις επιφάνειες που δημιουργεί την αλληλοσύνδεση της αρμονίας, του ρυθμού και της συγγένειας του φυσικού μας περίγυρου. Επιχειρεί με επιτυχία να θέσει με το δικό του δημιουργικό χέρι μια αρμονία και τάξη στο χάος που επικρατεί στον κόσμο μας, παρουσιάζοντας έναν ιδανικό κόσμο, όπως ο καλλιτεχνικός του εαυτός επιθυμεί και οραματίζεται.

Ο Λασπατζής είναι ένας από τους αναγνωρισμένους Ελληνο-Αυστραλούς ζωγράφους και έργα του έχουν παρουσιασθεί σε συλλογικές και ατομικές εκθέσεις σε μεγάλες γκαλερί της Αυστραλίας, ενώ πολλά έργα του βρίσκονται σε πινακοθήκες της Αυστραλίας και της Ελλάδας και στις συλλογές μεγάλων ιδρυμάτων, επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Γεννήθηκε στην Ελλάδα και μετανάστευσε στην Αυστραλία σε μικρή ηλικία, το 1957. Σπούδασε στη Victorian National Gallery School στην περίοδο 1968-1971.

Η έκθεσή του είναι στην γκαλερί Langford 120, στη διεύθυνση: 120 Langford St., North Melbourne (langford120.com.au) και είναι ανοιχτή Τετάρτη-Σάββατο από τις 11πμ έως τις 5μμ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Πολ Λασπατζή και τα έργα του στην προσωπική του ιστοσελίδα: www.paullaspagis.com

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

three × five =