ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Πρεμιέρα των διεθνών μας με την Κολομβία για το Μουντιάλ

by on 06/12/2013
 

ΜΠΑΪΑ – ΑΘΗΝΑ | Στον 3ο όμιλο της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία με αντιπάλους την Κολομβία, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία κληρώθηκε η Εθνική Ανδρών στη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μπαΐα. Πρώτος αγώνας στις 14 Ιουνίου με την Κολομβία και στη συνέχεια στις 19/6 με την Ιαπωνία και στις 24 Ιουνίου με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014  ο Ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος δήλωσε:

” Είναι ένα πολύ ανοιχτό γκρουπ αυτό που κληρωθήκαμε και αυτή τη στιγμή εκτιμώ πως όπως εμείς έτσι και όλοι οι υπόλοιποι στον όμιλο είναι ικανοποιημένοι με την κλήρωση. Πρόκειται για ένα απόλυτα ισορροπημένο γκρουπ όπου όλα μπορούν να συμβούν, όπως ήταν και ο όμιλός μας στην τελική φάση του Euro 2012 με την Πολωνία, τη Ρωσία και την Τσεχία. Ίσως να έχει ένα μικρό προβάδισμα σε ποσοστό 55% έναντι των υπολοίπων η Κολομβία με όλες τις άλλες ομάδες να είναι στο 45%. Αυτό που προέχει τώρα είναι να αναλύσουμε και να μελετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τους αντιπάλους μας, ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι στα γήπεδα της Βραζιλίας και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας όταν πρέπει και μετράει.”

 

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

fifteen + 14 =