ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Σάλος στο διαδίκτυο με γερμανικό βίντεο για τον Βαρουφάκη

by on 26/02/2015
 

AΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ | Γερμανικό σατιρικό βίντεο για τους Γερμανούς και τον Γιάνη Βαρουφάκη έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο. Το βίντεο δημιούργησαν οι συντελεστές του σατιρικού σόου Neo Magazin Royale.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο σε ρυθμούς σκληρού ροκ ξεκινά με μια ειρωνική περιγραφή των Γερμανών για τους οποίους λέει ότι είναι αξιόπιστοι, σκληροί σαν ατσάλοι, διάσημοι για το φαγητό όπως τα λουκάνικα από αίμα, για την εύκολη γλώσσα, για την οικονομική περιουσία «για την οποία δεν θα πρέπει να ρωτάτε από πού ήρθε» και για δύο πολέμους που «παραλίγο κερδίσαμε».

 

Στη συνέχεια ξεκινά το επικό παραλήρημα για τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Έρχεται ένας άνδρας που ζητά εκδίκηση κατά της ειρηνικής πατρίδας μας. Θέλει να πάρει την περηφάνια μας, ο ακουραστος, φοβερός υπουργός Οικονομικών», «είναι ο χαμένος γιος του Δία», «έχει καρδιά από πέτρα».

Μάλιστα, οι παραγωγοί του βίντεο, δεν διστάζουν να κοροϊδέψουν την αναπηρία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τον οποίο λένε ότι «δεν έχει καν πόδια» ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης «έχει βλέμμα και κορμί που εκπέμπει σεξ».

Γενικά παρουσιάζουν τον Βαρουφάκη σαν ένα μυθικό υπερήρωα και σχολιάζοντας τις ενδυματολογικές του επιλογές λένε ότι «το μπουφάν του είναι από δέρμα γερμανικών σκύλων και τρέφεται με καρδιές παιδιών».

Επίσης σχολιάζουν και τη σύζυγό του λέγοντας ότι «είναι καυτή όπως μια playmate της δεκαετίας του ’80», ενώ για τον Γιάνη Βαρουφάκη αναφέρουν πως «δεν διαπραγματεύεται απλά ρίχνει σφαλιάρες», «μας θέλει στα τέσσερα και δεν μπορούμε να αντισταθούμε», κάθε φορά που γελά πεθαίνει ένας άγγελος», «έχει φίλο τον Βόλντεμορτ στο Facebook», «V for varoufakis», «Walking Debt».

Το βίντεο γερμανικής έμπνευσης κλείνει με ένα παλαιότερο απόσπασμα στο οποίο ο Βαρουφάκης φέρεται να δείχνει το μεσαίο δάχτυλο κατά της Γερμανίας.