ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Συγκίνησε η Μουσχούρη στον Καναδά

 

MΟΝΤΡΕΑΛ | Συγκίνησε τα πλήθη της Οττάβας προχτές η ερμηνεία της Ελληνίδας τραγουδίστριας Νάνας Μούσχουρη στο National Arts Centre της Καναδικής πρωτεύουσας, όπου το χειροκρότημα του κόσμου υπήρξε θερμό και παρατεταμένο. Μαζί με τη διεθνή ερμηνεύτρια τραγούδησε και η κόρη της, συγκινώντας το Καναδικό κοινό.

Στη δεξίωση που ακολούθησε, στον χώρο του National Arts Centre, προς τιμή της κας Μούσχουρη από την Ελληνική Κοινότητα Οττάβας, το Δήμο Οττάβας και το Πανεπιστήμιο Carleton παραβρέθηκε επίσης ο Πρέσβυς της Ελλάδας Ελευθέριος Αγγελόπουλος.

Η Νάνα Μούσχουρη έλαβε τιμητική διάκριση από το δήμαρχο της Οττάβας, ο οποίος ανακήρυξε την 1η Απριλίου «Ημέρα Νάνας Μούσχουρη» γιά την Οττάβα. Οπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στη διακήρυξη:«Εγώ ο Τζίμ Γουάτσον, Δήμαρχος της Οττάβας, δια του παρόντος ανακυρήσσω την 1η Απριλίου 2014, ημέρα πρός τιμή της Νάνα Μούσχουρη και την καλωσορίζω επισήμως στην Όττάβα πρωτεύουσα της χώρας μας.»

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ελληνας πρέσβης μίλησε για το ταλέντο της Νάνας Μούσχουρη, «που ανήκει σε ολόκληρη την υφήλιο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Εξάλλου, το Πανεπιστήμιο Καρλτον της Οττάβας γνωστοποίησε στη διεθνή ερμηνεύτρια την πρόθεση της Συγκλήτου να την ανακηρύξει επίτιμη διδάκτορα μέσα στο επόμενο έτος.

Η Νάνα Μούσχουρη περιοδεύει αυτή την εποχή τις μητροπόλεις του Καναδά για συναυλίες στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο Happy Birthday Tour.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

six + 1 =