ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Ο Κουβέλης ανοιχτός σε κυβέρνηση της Αριστεράς

by on 19/11/2013
 

ΑΘΗΝΑ | Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι Action24 εμφανίστηκε ανοιχτός σε συμμετοχή σε κυβέρνηση της Αριστεράς, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας και με το ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ σε κυβέρνηση της Αριστεράς, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι χρειάζονται κυβερνήσεις συνεργασίας, αρκεί η συνεργασία να είναι ουσιαστική και να έχει αποτέλεσμα στην ασκούμενη πολιτική.

Ο κ. Κουβέλης υποστήριξε επίσης τον Αλέξη Τσίπρα, απορρίπτοντας τα περί «αποστασίας» που καταλόγισε ο Ευ.Βενιζέλος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το κάλεσμα σε κυβερνητικούς βουλευτές να καταψηφίσουν νέα μέτρα. Συγκεκριμένα, ο Φώτης Κουβέλης σημείωσε ότι η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα είναι πολιτική κίνηση και «σε καμία περίπτωση αποστασία».

Τέλος, ο κ. Κουβέλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο προγραμματικής συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στην σημερινή παρουσίαση της πρότασης νόμου της ΔΗΜΑΡ για το λεγόμενο «πολιτικό χρήμα»: «Κυβερνήσεις συνεργασίας, όχι γενικά και αόριστα, αλλά με προγραμματική συμφωνία που θα έχει αντανάκλαση στην κοινωνία. Εάν αυτές οι προϋποθέσεις δεν υπάρχουν τότε οι κυβερνήσεις συνεργασίας δεν είναι αυτοσκοπός».

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

3 − 3 =