ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Αποσύρεται από την πολιτική ομογενής υπουργός

 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ | Την απόφασή του να αποχωρήσει από την πολιτική για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του, ανακοίνωσε ο ομογενής υπουργός στην Πολιτεία της Βικτώριας Νίκος Κότσιρας.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κότσιρας αναφέρει ότι δεν θα διεκδικήσει εκ νέου την έδρα του Μπουλίν στην οποία εκλέγονταν τα τελευταία 14 χρόνια.

“Ελαβα την απόφαση αυτή για να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου, συμπεριλανομένης και της φροντίδας των τεσσάρων αξιολάτρευτων εγγονών μου για να μπορέσουν οι γονείς τους να συγκεντρωθούν στην καριέρα τους,” εξηγεί στην ανακοίνωσή του.

Ο κ.Κότσιρας ήταν υπουργός Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων και Υπηκοότητας, και υπουργός Ενεργειας και Πηγών στην κυβέρνηση του Ντένις Ναφθάιν.

Οπως ανακοίνωσε, θα παραμείνει στη Βουλή μέχρι τις πολιτειακές εκλογές στη Βικτώρια που είναι να γίνουν φέτος.

Με δήλωσή του μέσω του facebook, ευχαρίστησε την ελληνική παροικία της Μελβούρνης για την υπστήριξη και τη φιλία που του προσέφεραν καθόλη τη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ελληνική παροικία για την υποστήριξη και τη φιλία τους κατά τα τελευταία 14 χρόνια και πριν από αυτό για τα 7 χρόνια, όταν ήμουν σύμβουλος του Jeff Kennett, πρώην πρωθυπουργός της Βικτώριας.”

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

19 − fifteen =