ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Διαγραφή Κρανιδιώτη από τη ΝΔ

| 16/03/2016
 

ΑΘΗΝΑ | Στη διαγραφή του Φαήλου Κρανιδιώτη από τη ΝΔ προχώρησε η Συγγρού, μετά την ανάρτηση του στελέχους του κόμματος με την οποία υπονοεί ότι ο υπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μουζάλας θέλει… εκτέλεση στου Γουδή.

Αυτό ακολούθησε αιχμηρή ανακοίνωση είχε εκδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου καλούσε τον Κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση απέναντι στις αθλιότητες Κρανιδιώτη.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ έχει ως εξής: «Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας».

Το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη Συγγρού να πάρει θέση με αφορμή την δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φ. Κρανιδιώτη, ο οποίος κάνει λόγο για «εκτέλεση» του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα.

Όπως σημειώνει το Γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας».

«Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ.Μητσοτάκη να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της» τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.