ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Εκλογές στην Παμμεσσηνιακή Αδελφότητα Μελβούρνης

| 26/10/2014
 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ | Μέσα σε ένα ομαλό και ενωτικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή μελών πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Παμμεσσηνιακή Αδελφότητα « Ο Παπαφλέσσας», την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, στη Μελβούρνη.

Η ομάδα του νυν προέδρου Γιώργου Καλλιάνη απέσπασε την πλειοψηφία των ψήφων και πρόκειται να σχηματίσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η διαδικασία καθόλη τη διάρκεια της ημέρας εξελίχθηκε ομαλά, λόγω της άψογης διοργάνωσης από την πλευρά της εφορευτικής επιτροπής, που είχε εκλεγεί στην πρόσφατη ετήσια Γενική Συνέλευση της Αδελφότητας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μεταξύ των νεοκλεγέντων περιλαμβάνονται και άτομα τα οποία έθεσαν για πρώτη φορά υποψηφιότητα και όλοι μαζί αναμένεται να δώσουν μια νέα πνοή στην Αδελφότητα και στην μεσσηνιακή πατριά γενικότερα.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών ο κ. Καλλιάνης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε όλα τα μέλη της ομάδας του, στην Εφορευτική Επιτροπή για την άψογη διοργάνωση των εκλογών και σε όλα τα μέλη της Αδελφότητας που προσήλθαν για να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σημειώνεται ότι «Ο Παπαφλέσσας» είναι ένας από τους πιο δραστήριους ελληνικούς οργανισμούς της Μελβούρνης.

Κατά αλφαβητική σειρά εξελέγησαν οι ακόλουθοι υποψήφιοι:
1. Αργυρόπουλος Χρήστος
2. Γεωργακοπούλου Αναστασία
3. Γκότσης Σταύρος
4. Καλλιάνης Γιώργος
5. Κάργας Αντώνης
6. Καρλής Γεώργιος
7. Κολοκάθης Κώστας
8. Κουτρούλης Παντελής
9. Μεσσήνης Σταύρος
10. Μητσάκος Γιάννης
11. Παγάνης Γιάννης
12. Παναγιωτοπούλου Χριστίνα
13. Σουγλέρης Απόστολος

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνέλθουν τα νεοκλεγέντα μέλη για την ανάδειξη του νέου προεδρείου.