ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Εντονη παρουσία της Ελλάδας σε τουριστική έκθεση

 

ΜΟΝΤΡΕΑΛ | Ηχηρή παρουσία θα κάνει η Ελλάδα στην τουριστική έκθεση «Ottawa Travel and Vacation Show» που θα εξελιχθεί στις 5 και 6 Απριλίου στην καναδική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της προεδρίας της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού θα συμμετάσχει με διπλό περίπτερο στην έκθεση, όπου θα παρέχονται πληροφορίες γιά την Ελλάδα στους επισκέπτες με μπροσούρες και οπτικοακουστικό υλικό, ενώ παράλληλα θα γίνουν και μαγειρικές επιδείξεις προκειμένου να έλξουν το ενδιαφέρον στο γαστρονομικό τουρισμό της χώρας μας.

Ο πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά κ. Ελευθέριος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση προσκαλεί τους επισκέπτες να πάρουν μια γεύση από την Ελλάδα που αποτελεί ένα από τους πιό δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του κόσμου».

Ετσι, το Σάββατο 5 Απριλίου στις 11 το πρωί θα γίνει παρουσίαση των πλεονεκτημάτων του ελαιόλαδου της Ελλάδας από τον πρέσβη κ. Αγγελόπουλο με τη συμμετοχή της τηλεοπτικής σέφ, Christine Cushing (Food Network) και της Elizabeth Kilvert, ιδιοκτήτριας του μαγαζιού “The Unrefined Olive”.

Στις 12 την ίδια μέρα θα ακολουθήσει επίδειξη μαγειρικής από τον Ελληνοκαναδό σέφ-μπλόγκερ Πίτερ Μηνάκη, συγγραφέα του βιβλίου «Everything Mediterranean».

Η δημοφιλής σεφ Christine Cushing εξάλλου στην επίδειξη «Γεύσεις της Ελλάδας» θα παρουσιάσει μαγειρική με ελληνικό κρασί στις 2 μ.μ.

Την Κυριακή μετά το μεσημέρι θα χορέψει το συγκρότημα παραδοσιακών χορών της Ελληνικής Κοινότητας Οττάβας ενώ θα ακολουθήσει επίδειξη ελληνικής μαγειρικής από τις τρείς Ελληνοκαναδές σέφ, συγγραφείς του ευπώλητου βιβλίου “Three Sisters Around the Greek Table”.

Ο συντονισμός της Ελληνικής παρουσίας στην έκθεση πραγματοποιείται από το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής πρεσβείας της Οττάβα

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

10 + 3 =