ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Με Γιάννη Πλούταρχο γιόρτασε τα 20 χρόνια του το 3ΧΥ

| 03/11/2014
 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ | Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Hammer Hall του Arts Centre της Μελβούρνης, τη Δευτέρα το βράδυ, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών λειτουργίας του ελληνικού ραδιοσταθμού 3ΧΥ.

Επρόκειτο για μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, όλα τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν σε τρεις παροικιακές οργανώσεις που παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες στην παροικία μας: στα ιδρύματα Fronditha Care, Agapi Care Inc. και Australian–Greek Welfare Society.

Το Hammer Hall κατέκλυσαν χιλιάδες ομογενείς και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος πραγματικά εντυπωσίασε με την εξαιρετική του φωνή και σκηνική του παρουσία, αγκαλιάζοντας το κοινό του.
ploutarchos_hamerhall1
Σημειώνεται ότι ο ραδιοσταθμός 3ΧΥ ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογένειας Σταμούλη, που εκτός από το δημοφιλή ραδιοσταθμό έκδίδει και την εφημερίδα “Τα Νέα”, ενώ έχει ιδρύσει και λειτουργεί και το “Ελληνικό Μουσείο”, το οποίο την περίοδο αυτή σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει σπάνια εκθέματα στη Μελβούρνη.

Αν και όλα τα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης περνούν μια περίοδο κρίσης, ο όμιλος Σταμούλη συνεχίζει να στηρίζει τη λειτουργία του σταθμού και της εφημερίδας συμβάλοντας στην ενημέρωση της ομογένειας όχι μόνο για τις εξελίξεις στο χώρο του Ελληνισμού της Αυστραλίας, αλλά στην Ελλάδα και στο διεθνή χώρο, διατηρώντας και προωθώντας ταυτόχρονα τη γλώσσα και τον πολιτισμό μας.

Παρόντα στη συναυλία και τα στελέχη των τριών ομογενειακών φιλανθρωπικών οργανισμών, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους διοργανωτές της συναυλίας, καθώς και όλους παρευρέθηκαν για να τις βοηθήσουν.