ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Ξύπνησε από το κώμα ο Σουμάχερ

| 16/06/2014
 

ΛΩΖΑΝΗ | Μετά από 6,5 μήνες από το σοβαρό ατύχημα που υπέστη, εξιτήριο από το γαλλικό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2013, πήρε ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα. Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του πρωταθλητή της Formula 1, ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης.

H εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ, η Ζαμπίνε Κεμ, ανέφερε τη Δευτέρα πως ο αθλητής «δεν βρίσκεται πια σε κώμα» και έχει μεταφερθεί από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ «ώστε να συνεχίσει τη μακρά πορεία αποκατάστασης», προσθέτοντας ότι η οικογένεια επιθυμεί «η συνέχεια της αποκατάστασης να γίνει μακριά από τη δημοσιότητα». Στην ανακοίνωση, οι συγγενείς του αθλητή ευχαριστούν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του γαλλικού νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σουμάχερ είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ατύχημα στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου. Στο τέλος Ιανουαρίου, οι θεράποντες γιατροί του είχαν αρχίσει σταδιακά τη διαδικασία αφύπνισης και στις αρχές Απριλίου, όπως είχε ανακοινώσει η εκπρόσωπος της οικογενείας, υπήρχαν στιγμές που ο αθλητής είχε τις αισθήσεις του.