ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Οι Κρήτες συναντούν τη νέα Γενική Πρόξενο

| 15/01/2014
 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ | Συνάντηση γνωριμίας με τη νέα γενική πρόξενο της Ελλάδας στη Μελβούρνη κ. Χριστίνα Σημαντηράκη είχαν οι πρόεδροι των Κρητικών Οργανισμών της Αυστραλίας στην Μελβούρνη, οι οποίοι για πρώτη φορά είναι και οι τέσσερεις παιδιά μεταναστών της δεύτερης γενιάς.

Συγκεκριμένα την συμπατριώτισσά τους νέα Γενική Πρόξενο καλωσόρισαν στην Μελβούρνη ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης, ο νέος πρόεδρος της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας & Νέα Ζηλανδίας κ. Μιχάλης Χουδαλάκης, ο πρόεδρος της Κρητικής Αδελφότητας Μελβούρνης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης κ. Ιωάννης Νικολακάκης.

Κατά την συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία στην νέα Γενική Πρόξενο να μάθει για την ιστορική και οργανωτική δομή των Κρητικών εδώ στην Αυστραλία και όχι μόνο, ενώ άκουσε από πρώτο χέρι για τα έργα, τις δράσεις και τα επιτεύγματα των Κρητικών Σωματείων της Αυστραλίας, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τα μελλοντικά προγράμματα των οργανισμών και δίνοντας την υπόσχεσή της ότι θα στηρίζει όλες τις προσπάθειες προβολής της Κρήτης στην ομογένεια παγκοσμίως.

Τελειώνοντας οι αντιπρόσωποι των Κρητικών Σωματείων της ευχήθηκαν καλή παραμονή με μια επιτυχημένη θητεία, πάντα με γνώμονα το καλό της Ελλάδας.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

four × one =