ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Ορφανός και Μπουτάρης στη Μελβούρνη

| 09/11/2014
 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ | Ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, πρόκειται να επισκεφθούν Αυστραλία για να παραστούν στις εκδηλώσεις της Ενωσης Θεσσαλονικέων “Ο Λευκός Πύργος” με αφορμή την 30η επέτειο αδελφοποίησης της πόλης με τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ορφανός αναμένεται στη Μελβούρνη στις 19 Νοεμβρίου, επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας επιχειρηματιών, ενώ ο κ. Μπουτάρης με αντιπροσωπεία του Δ¨ημου Θεσσαλονίκης δύο ημέρες αργότερα, στις 21 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι στην αντιπροσωπεία, που θα επισκεφθεί εκτός της Μελβούρνης και το Σίδνεϊ, θα συμμετάσχουν, επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σπύρος Πέγκας, Ευστάθιος Παντελίδης και Μιχάλης Κωνσταντινίδης.

Κατά την παραμονή του στη Μελβούρνη, ο κ. Μπουτάρης πρόκειται να έχει επαφές για την προώθηση της Θεσσαλονίκης, ως τουριστικό προορισμό, ενώ θα επισκεφτεί το Εβραϊκό Μουσείο Ολοκαυτώματος, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση για τον εβραϊσμό της Θεσσαλονίκης.