ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Ο Κουβέλης επανεξελέγη στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ

| 15/12/2013
 

AΘΗΝΑ | Με ποσοστό 81,2% επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης κατά τη σημερινή διαδικασία στο πλαίσιο του 2ου συνεδρίου του κόμματος. Όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος της καταμέτρησης που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα ψήφισαν 958 μέλη εκ των οποίων 778 ψήφισαν τον κ. Κουβέλη, 169 λευκό και 11 άκυρο.

Ο Φ. Κουβέλης δήλωσε μετά την επανεκλογή του ότι η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει να είναι παρούσα, πιο δυνατή, με υπεύθυνο πολιτικό λόγο και θέσεις καθώς η χώρα και η κοινωνία δικαιούνται να προχωρήσουν μπροστά, να ανασυγκροτηθούν και να αντιμετωπισθούν όλα εκείνα που έχουν οδηγήσει στην βαθύτατη κρίση την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες . Επανέλαβε ότι η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει με την ίδια ευθύνη την πορεία της στην πολιτική ζωή προσφέροντας λύσεις στα μεγάλα προβλήματα για να αλλάξει την πολιτική και για να κινηθεί η πολιτική σε προοδευτική κατεύθυνση στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη.

“Ήταν ένα συνέδριο ζωντανό, ένα συνέδριο με πλούσιο προβληματισμό, με ιδέες, με απόψεις, με αποφάσεις, οι οποίες βγάζουν τη ΔΗΜΑΡ πιο δυνατή στην καινούργια πορεία της”, δήλωσε ο Φ. Κουβέλης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΔΗΜΑΡ εξέρχεται από το συνέδριο ως “ένα κόμμα ενωμένο, ένα κόμμα ενισχυμένο και εμπλουτισμένο από τις απόψεις, τις θέσεις, τις προτάσεις και τις αποφάσεις των μελών του”.

Κατά τη δευτερολογία του στο Συνέδριο, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έστρεψε τα βέλη του κατά της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά και εμμέσως κατά του Ευ.Βενιζέλου, αναφέροντας ότι “δεν μας ήθελαν στην κυβέρνηση” επειδή είχε αποτραπεί ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ και εξασφαλίστηκε η εκταμίευση των δόσεων.

Σημειώνετια ότι τι Σάββατο μιλώντας στο συνέδριο επανέλαβε την πρόθεσή του για αυτόνομη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές και απέκλεισε το ενδεχόμενο σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

18 + five =