ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

‘Ο Παπαφλέσσας’ τιμά τον Πανταζόπουλο

| 05/11/2014
 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ | Tον Ελληνοαυστραλό πρώην υπουργό της Πολιτείας της Βικτώριας Γιάννη Πανταζόπουλο, τίμησε η Παμμεσσηνιακή Αδελφότητα “Ο Παπαφλέσσας”, για την πολυετή προσφορά του στην πολιτική, στην ελληνική παροικία, στη Μεσσηνιακή πατριά, αλλά και στην ομογένεια γενικότερα.

Σε μια όμορφη τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αδελφότητας, την Τετάρτη το βράδυ, που ακολούθησε την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε στις πρόσφατες εκλογές, απονεμήθηκε στον Γιάννη Πανταζόπουλο ειδική τιμητική πλακέτα, ενώ ανακηρύχθηκε και ισόβιο επίτιμο μέλος του δραστήριου μεσσηνιακού οργανισμού της Μελβούρνης.

Την πλακέτα παρέδωσε ο Γιώργος Καλλιανης, ο οποίος επανεξελέγη στη θέση του προέδρου, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του Γιάννη Πανταζόπουλου στην πολιτική και στην μεσσηνιακή πατριά.

“Ο Γιάννης Πανταζόπουλος βρίσκονταν παντα κοντά στην Αδελφότητα όπως και σε όλο τον Ελληνισμό της Βικτώριας και πάντα μας στήριζε και μας βοηθούσε,” τόνισε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πανταζόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Αδελφότητα και το έργο της, τονίζοντας ότι θα πρέπει όλοι να ασχολούμαστε με τα κοινά και ιδιαίτερα οι νέοι έτσι ώστε να έχουμε δυναμικούς οργανισμούς, αλλά και εκπροσώπους στην πολιτική.

Ανέφερε ως παράδειγμα την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, όπου με ένα νέο ενωμένο Διοικητικό Συμβούλιο έχει οδηγήσει τον ιστορικό οργανισμό σε ένα άλλο ανώτερο επίπεδο.

Στη συνέχεια ακολούθησε μικρή δεξίωση με ελληνικά φαγητά και την παραδοσιακή μεσσηνιακή γουρνοπούλα, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Γιάννη Πανταζόπουλο που ως γνωστόν αποσύρεται από την πολιτική, αλλά και μεταξύ τους.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα συνεδρίασε η Εφορευτική Επιτροπή με τους εκλεγέντες υποψηφίους και σχηματίστηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που έχει ως ακολούθως:

Καλλιάνης Γιώργος, Πρόεδρος
Γιάννης Μητσάκος, Αντιπρόεδρος
Κάργας Αντώνης, Γενικός Γραμματέας
Παγάνης Γιάννης, Βοηθός Γραμματέας
Καρλής Γιώργος, Ταμίας
Παναγιωτοπούλου Χριστίνα, βοηθός Ταμίας
Μεσσήνης Σταύρος, Δημόσιες Σχέσεις
Μέλη:
Αργυρόπουλος Χρήστος
Γεωργακοπούλου Αναστασία
Γκότσης Σταύρος
Κολοκάθης Κώστας
Κουτρούλης Παντελής
Σουγλέρης Απόστολος

Φωτό: Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμμεσσηνιακής Αδελφότητας “Ο Παπαφλέσσας” με τον πρώην υπουργό της Πολιτείας της Βικτώριας Γιάννη Πανταζόπουλο κατά την παράδοση της τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο Γιώργο Καλλιάνη