ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

‘Πάνω απ’ όλα η Ελλάδα’ διακήρυξε ο Μεϊμαράκης

| 06/09/2015
 
ΛΑΡΙΣΑ | “Πάνω από όλα η Ελλάδα” διακήρυξε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στην Λάρισα και κάλεσε τους ψηφοφόρους να ακούσουν όλα τα κόμματα να κρίνουν και να συγκρίνουν.
“Εμείς θέλουμε να μας ακούσουν. Να ακούσουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να μας κρίνουν και να μας συγκρίνουν. Να κρίνουν και να συγκρίνουν όμως και αυτά που έλεγε ο Τσίπρας το Γενάρη πριν από τις εκλογές με όσα έκανε στους επτά μήνες που έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης και ρώτησε:”Ποιο κόμμα δείχνει αξιοπιστία, ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευτούν”;
Ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι εάν οι πολίτες συγκρίνουν τα κόμματα, “αν αυτό γίνει η ΝΔ θα είναι πρώτη στην προτίμηση όλων των Ελλήνων”. Συνέχισε λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει ξανά κανένας και καμιά, θύμα του λαϊκισμού, του φανατισμού και της λάσπης: “Εμείς τους θέλουμε όλους γιατί η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων. Πρόοδος δεν είναι εμμονή σε χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, δεν είναι ο λαϊκισμός, αλλά η υπευθυνότητα”.