ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Σαμαράς: Η δημοκρατία δεν θα υποκύψει στην εγκληματική βία

| 05/11/2013
 

Το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψει η δημοκρατία να υποκύψει στην εγκληματική βία στέλνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τη διπλή εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Μega και την εκπομπή «Ανατροπή».

«Είμαι 15 μήνες πρωθυπουργός. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψω η δημοκρατία να υποκύψει στην εγκληματική βία. Και σας το λέω τώρα που τα γεγονότα είναι νωπά» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Αναφερόμενος στη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο, ο κ. Σαμαράς απευθύνει μήνυμα ενότητας λέγοντας: «Πρέπει να υπάρχει σταθερότητα και ενότητα και εμπιστοσύνη των Ελλήνων στον τόπο τους και των ξένων στην Ελλάδα» υπογράμμισε.

«Οι Έλληνες είναι ενωμένοι κατά της βίας. Θα έλεγα ότι είναι λαϊκή εντολή αυτή, λαϊκή απαίτηση. Όπως είναι και ξεκάθαρη η θέση της κυβέρνησης να είμαστε ανελέητοι εναντίον των πρωταιτίων. Υπάρχει ψυχική οδύνη για κάθε θύμα και ιδιαίτερα γι’ αυτά τα τρία τα νέα παλικάρια που πεθάνανε» ανέφερε.

Αυτό που κάνουν κάποιοι αυτή τη στιγμή -συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός- είναι «σαν να ανάβεις σπίρτο σε μια πυριτιδαποθήκη, σε μια στιγμή μάλιστα που έχουμε τόσες φωτιές άλλες οικονομικές μπροστά μας».

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

19 − fourteen =