ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Συγχαρητήρια στον ομογενή υπουργό Αθανάσιο Συνοδινό

| 05/11/2013
 

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Αυστραλό ομογενή Γερουσιαστή Αθανάσιο Συνοδινό, για την εκλογή του στις πρόσφατε ομοσπονδιακές εκλογές της Αυστραλίας, αλλά και την ανάληψη των καθηκόντων του υφυπουργού Οικονομικών στη νέα Κυβέρνηση του Τόνι Αμποτ.

Στην επιστολή ο κ.Γεροντόπουλος αναφέρει:

«Αξιότιμε κ.Συνοδινέ. Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα τον διορισμό σας, μετά την διεξαγωγή των πρόσφατων εθνικών εκλογών στην Αυστραλία, ως Υφυπουργού Οικονομικών της νέας κυβέρνησης, η οποία αναμφίβολα, δεν αποτελεί μόνο μία σημαντική προσωπική σας επιτυχία, αλλά και μία ακόμη απόδειξη της δυναμικής παρουσίας της ελληνικής Ομογένειας στην Αυστραλία.

Οι σχέσεις Ελλάδος-Αυστραλίας χαρακτηρίζονται, ως γνωστόν, από παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας, που ενισχύονται περαιτέρω από την παρουσία της δεύτερης σε μέγεθος και σημασία Διασποράς μας ανά την υφήλιο. Ως εκ τούτου, προσβλέπω στην εμβάθυνση της συνεργασίας μας, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας-Αυστραλίας και την προαγωγή των κοινών αρχών και αξιών μας.

Δεχθείτε παρακαλώ, τα θερμά συγχαρητήρια και τις εγκάρδιες ευχές μου για κάθε επιτυχία κατά την εκτέλεση των νέων καθηκόντων σας».

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

6 − two =