ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Τα βραβεία επιχειρηματικότητας του HACCI

| 18/11/2014
 

MΕΛΒΟΥΡΝΗ | Ως καλύτερος Επιχειρηματίας της χρονιάς ανακηρύχθηκε ο Κώστας Χριστόπουλος, ιδιοκτήτης εστιατορίων και καφέ στην Μελβούρνη, την Παρασκευή το βράδυ, στο Savoy Ballroom του ξενοδοχείου Grand Hyatt στη Μελβούρνη, όπου έγινε η απονομή των βραβείων του Ελληνοαυστραλιανού Εμπορικού Επιμελητηρίου (HACCI).

Ο Κώστας Χριστόπουλος θεωρείται ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης στην Πολιτεία της Βικτώριας, αλλά και σε ολόκληρη την Αυστραλία.

Επίσης, στην κατηγορία της Διά Βίου Προσφοράς στον επιχειρηματικό χώρο το βραβείο δόθηκε στον γνωστό επιχειρηματία και φιλάνθρωπο, Στέλιο Κουκουβιτάκη.

Η Καλλιόπη Παξινού, μία γυναίκα που αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα κατά του στίγματος των ατόμων με ψυχικές παθήσεις δόθηκε το Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς.

Οι άλλοι διακεκριμένοι ομογενείς που βραβεύτηκαν ήταν ο καθηγητής του Τμήματος Πολιτισμού και Επικοινωνίας του Μελβούρνης Νίκος Παπαστεργιάδης, στον οποίο απονεμήθηκε το βραβείο της Επαγγελματικής Υπεροχής και η Νικόλ Κόντου, που δραστηριοποιείται στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων και η οποία πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των Νέων Ανερχόμενων Επιχειρηματιών.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στα πλαίσια του ετήσιου χορού του Επιμελητηρίου συνεχίζει για πάνω από 20 χρόνια τώρα να προσελκύει μεγάλα ονόματα του ομογενειακού επιχειρηματικού χώρου.

Εκτός από το πλήθος επιχειρηματιών και ομογενών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση το παρών έδωσαν και ο υπουργός Χωροταξίας της Βικτώριας Μάθιου Γκάι, και η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη, Χριστίνα Σημαντηράκη.

– Φωτό: Κώστας Χριστόπουλος με τον διευθυντή της τράπεζας Delphi Γιώργο Τακτικό