ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Χιλιάδες κόσμου έξω από τη Βουλή λένε “Φύγετε τώρα!”

| 10/11/2013
 

Με το σύνθημα «Φύγετε τώρα!» χιλιάδες Αθηναίοι απηύθυναν τη δική τους πρόταση μομφής ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μέσα στη Βουλή συζητείτο η πρόταση δυσπιστίας.

Οι πρώτοι συγκεντρωμένοι μαζεύτηκαν λίγο μετά τις έξι, και εξακολουθούσε να συγκεντρώνεται κόσμος από όλη την Αθήνα.

Τη συγκέντρωση κάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «σταματάμε την καταστροφή, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία, να τους διώξουμε». Μίλησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και Παναγιώτης Λαφαζάνης, οι οποίοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση για «θεσμική εκτροπή» στο θέμα της ΕΡΤ, ενώ παράλληλα, τόνισαν πως η κυβέρνηση χάρισε στους ιδιοκτήτες ιδιωτικών καναλιών τη δημόσια περιουσία των ψηφιακών συχνοτήτων.

Παρόντες και εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ενώ απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών με κεριά αναμμένα κρατούσαν πανό «η καθαριότητα στους ιδιώτες, οι καθαρίστριες στο δρόμο» μπροστά από τα κάγκελα του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η λεωφόρος Αμαλίας, όπως και οι οδοί Όθωνος και Βασιλέως Γεωργίου Α’ έχουν κλείσει λόγω των συγκεντρωμένων, ενώ κλειστός παραμένει ο σταθμός του Μετρό της πλατείας Συντάγματος με απόφαση της αστυνομίας.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

14 − 10 =