ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στην Αυστραλία

by on 28/02/2016
 

MEΛΒΟΥΡΝΗ | Την ανακοίνωση ότι η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Αυστραλία στις 7 Ιουνίου στη Μελβούρνη, έκανε ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Ντάνιελ Αντριους, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια του 29ου Ελληνικού Φεστιβάλ της Λόνσντεϊλ, το Σάββατο το βράδυ.

Την ανακοίνωση υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα δεκάδες χιλιάδες άτομα που βρίσκονταν στο χώρο του Φεστιβάλ, στην παραδοσιακή ελληνική περιοχή στο κέντρο της Μελβούρνης. Χαρακτηριστικό ήταν ότι κάνοντας την ανακοίνωση έβγαλε ένα γαλανόλευκο κασκόλ το οποίο φορούσε στη συνέχεια σε όλη τη διάρκεια των εγκαινίων.

Συνολικά, η Εθνική Ελλάδας θα δώσε δύο φιλικούς αγώνες στην Αυστραλία, με τον άλλο αγώνα στις 4 Ιουνίου στο Σίδνεϊ, όπου θα αντιμετωπίσει την Εθνική Αυστραλίας του Αγγελου Ποστέκογλου. Ο αγώνας στη Μελβούρνη θα δοθεί στο «Etihad Stadium» και στο Σίδνεϊ στο «ANZ Stadium”.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι ανακοίνωση αυτή ακολούθησε διαβήματα της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης προς τον πρωθυπουργό της Βικτώριας και τον πολιτειακό υπουργό Αθλητισμού.

– Φωτό: Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Μάλκολμ Τέρμπελ, ο πρόεδος της Ελληνικής Κοινότητας Βασίλης Παπαστεργιάδης και ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Ντάνιελ Αντριους φορώντας το γαλανόλευκο κασκόλ., στα εγκαίνια του 29ου Ελληνικού Φεστιβάλ της Λόνσντεϊλ, που διοργανώνει η Κοινότητα