ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Δύο Ελληνόπουλα κατακτούν το παγκόσμιο τένις

by on 16/01/2014
 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ | Υπερήφανους μας έκαναν τα δύο Ελληνόπουλα Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης με την παρουσία τους στο Αυστραλιανό Όπεν, αποδεικνύοντας ότι είναι δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα, όχι μόνο του αυστραλιανού τένις, αλλά ολόκληρου του κόσμου.

Ο 18χρονος Νικ Κύργιος επιβλήθηκε του Benjamin Becker με 6-3, 6-7 (5), 6-2, 7-6 (2) και σήμερα έχασε δύσκολα από το Νο28 της παγκόσμιας κατάταξης, Benoit Paire, με 6-7 (5), 6-7 (5), 6-4, 6-2, 6-2. Στην πρεμιέρα του σε Grand Slam διοργάνωση, ο Θανάσης Κοκκινάκης νίκησε τον Igor Sijsling επίσης με 3-1 σετ και αργότερα στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, αφού ναι μεν έπεσε πάνω στον Rafael Nadal και έχασε με 6-2, 6-4, 6-2, αλλά είχε τη μοναδική εμπειρία να αγωνιστεί στη Rod Laver Arena απέναντι στον κάτοχο 13 Grand Slam τίτλων.

Αναμφίβολα με τις εμφανίσεις τους στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς οι δύο Ελληνοαυστραλοί teenagers έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Εκτός από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια η Tennis Australia, είναι και τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς τους στον κόσμο και αν συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά δε θα αργήσει να έρθει η ώρα που θα τους δούμε πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη!

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

20 − 14 =