ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τον τυφώνα Χαϊγιάν

by on 09/11/2013
 

Εικόνες βιβλικής καταστροφής μετά το πέρασμα του τυφώνα Χαϊγιάν στις Φιλιππίνες με περισσότερους από 10.000 νεκρούς και πολλούς αγνοούμενους και άστεγους, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Ηταν ένας από τους ισχυρότερους τυφώνες και εκφράζονται φόβοι ότι στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 10.000 ανθρώπους στις Φιλιππίνες, όπου άφησε εκατοντάδες χιλιάδες άστεγους και προκάλεσε τεράστιες καταστροφές προτού μετακινηθεί σήμερα στο Βιετνάμ, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην παράκτια πόλη Τακλομπάν και τουλάχιστον 200 στην επαρχία Σαμάρ εξαιτίας του τυφώνα Χαϊγιάν, δήλωσε σήμερα η Γκουεντολίν Πανγκ, γενική γραμματέας του Ερυθρού Σταυρού των Φιλιππίνων επικαλούμενη τις πρώτες πληροφορίες από τις ομάδες του Ερυθρού Σταυρού στις δυο αυτές περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από το χθεσινό πέρασμα του τυφώνα.

Ο Χαϊγιάν από την κατηγορία 5 του “σούπερ τυφώνα” εξασθένησε στην κατηγορία 4, αλλά οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι μπορεί να ενισχυθεί εκ νέου πάνω από την Θάλασσα της Νότιας Κίνας καθ΄οδόν προς το Βιετνάμ.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

13 + 7 =