ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Ο Βαρβαρής στην Ελληνική Λέσχη Καμπέρρας

by on 23/06/2014
 

ΚΑΜΠΕΡΡΑ | Σε δείπνο γνωριμίας που παρέθεσε το Διοικητικό Συμβουλίο της Ελληνικής Λέσχης Καμπέρρας παρευρέθηκε ο ελληνικής καταγωγής ομοσπονδιακός βουλευτής της έδρας Barton κ. Νίκος Βαρβαρής, την Πέμπτη 19-6-2014.

Σε πολύ θερμή υποδοχή και παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία, ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Γιάννης Καλοκαιρινός με αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. ξενάγησε τον κ. Βαρβαρή σ’ αυτό το υποδειγματικό οικοδόμημα, τιμή της ελληνικής παροικίας της Καμπέρα και της ευρύτερης ελληνικής κοινότητας στην Αυστραλία.

Στη διάρκεια του δείπνου, ο κ. Βαρβαρής ενημερώθηκε για την αναπτυξιακή πορεία της Λέσχης και συνομίλησε σε φιλική ατμόσφαιρα με τους παρευρεθέντες σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Βαρβαρής ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες και επαίνεσε το έργο τους και τα αξιόλογα επιτεύγματα των διαδοχικών ΔΣ της Ελληνικής Λέσχης της Κάμπερρα.

– Στη φωτό: Στέφανος Πασχαλίδης, Αντιπρόεδρος, Πήτερ Καρκάζης, Ταμίας, Νίκος Βαρβαρής Ομοσπονδιακός Bουλευτής Barton, Γιάννης Καλοκαιρινός, Πρόεδρος, Ανδρέας Σάτσιας, Γραμματέας, Γιώργος Χαβάς, Αντιπρόεδρος.