ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Η συγκυβέρνηση πέρασε την τροπολογία για τις εκλογές

by on 12/02/2014
 

ΑΘΗΝΑ | Ενέκρινε τελικά η κυβερνητική πλειοψηφία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (πλην του Γιώργου Ντόλιου που διαφώνησε) τροπολογία για τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, δηλαδή στις 25 Μαΐου, συνεχίζοντας έτσι, όπως καταγγέλει η αντιπολίτευση, τις επινοήσεις της τελευταίας στιγμής μήπως η κυβέρνηση αποφύγει την εκλογική ήττα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: “Κάνετε μία μεγάλη απόπειρα νόθευσης των εκλογών. Αυτά που κάνετε αγγίζουν τα όρια της εκλογικής νοθείας”, προσθέτοντας: “νομίζετε ότι με τεχνάσματα, με μεθοδεύσεις, με κόλπα, θα επηρεάσετε το φρόνημα και τη βούληση του κόσμου. Δεν θα γλιτώσετε. Δεν γλιτώνετε έτσι. Καμμία κυβέρνηση δεν γλιτώνει έτσι. Οι εκλογές κερδίζονται με ψήφους. Αυτό σας λείπει. Οι ψήφοι σας λείπουν. Δεν είναι το θέμα οι ημερομηνίες”.

Παράλληλα, έκανε λόγο για πανικό και αδιέξοδο των δύο κυβερνητικών εταίρων, που προσπαθούν «να δημιουργήσουν τεχνητή εντύπωση μπροστά στη μεγάλη εκλογική συντριβή και κατάρρευσή τους, που βλέπουν ότι έρχεται τη δεύτερη Κυριακή».

Με την διεξαγωγή των ευρωεκλογών την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών διαφώνησε και ο πρ. υφυπουργός Εσωτερικών Γ. Ντόλιος. “Δημιουργούνται υπόνοιες”, τόνισε.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

11 + 15 =