ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Μεϊμαράκης: Τη Δεύτερα η ΝΔ κάνει κυβέρνηση

by on 17/09/2015
 

AΘΗΝΑ | Τη βεβαιότητα ότι τη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία θα σχηματίσει κυβέρνηση εξέφρασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Ομόνοια, παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «στέλνουμε παντού μήνυμα ομόνοιας και όχι διχόνοιας» εξηγώντας γιατί επελέγη η πλατεία Ομονοίας για την κεντρική προεκλογική εκδήλωση, ενώ ανέφερε πως η επιλογή της μέρας δεν είναι τυχαία γιατί, μεταξύ άλλων, γιορτάζει η Σοφία που έχει ανάγκη ο πολιτικός κόσμος.

Ο κ. Μεϊμαράκης απευθύνθηκε στους νέους, τονίζοντας ότι γνωρίζει πως έχουν άποψη για το μέλλον. Παράλληλα, τους κάλεσε «να μην τους επιτρέπουν να καπηλεύονται το “νέο”».

«Το μόνο νέο που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα Capital Controls» σχολίασε ο κ. Μεϊμαράκης και υπογράμμισε ότι τη Δευτέρα «πιάνουμε δουλειά, για να φέρουμε δουλειές».

Ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι βαθιά προσηλωμένη στην πρόοδο, τονίζοντας ότι είναι η πιο προοδευτική πολιτική δύναμη στη χώρα.

«Θέλετε να συνεχίσουμε τα πειράματα ή επιθυμείτε σιγουριά και σταθερότητα;», διερωτήθηκε και σημείωσε ότι οι πολίτες δεν επιθυμούν το «πείραμα ΣΥΡΙΖΑ», εκτιμώντας ότι «το πείραμα αυτό τελειώνει την Κυριακή».