ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Μπακογιάννη: Γίναμε άπληστοι και πληρώνουμε

 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ | H ευημερία «μας έκανε άπληστους και πληρώνουμε τα λάθη μας» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε εκδήλωση της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης, της Κρητικής Αδελφότητας Μελβούρνης και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών.

Υπογράμμισε δε ότι “από την κρίση αυτή θα βγούμε πιο δυνατοί γιατί θα έχουμε μάθει”, ενώ επεσήμανε ότι “θα τιμωρηθούν και όλοι οι επίορκοι και οι διεφθαρμένοι” εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα της να εφαρμοστούν τέτοιοι μηχανισμοί που δεν θα επιτρέψουν ξανά τέτοια φαινόμενα.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η γενιά της είναι η πιο τυχερή γιατί δεν γνώρισε πολέμους αλλά ευημερία”. «Αυτό μας έκανε άπληστους και πληρώνουμε τα λάθη μας. Από την κρίση αυτή θα βγούμε πιο δυνατοί γιατί θα έχουμε μάθει» είπε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης, ο Πρόεδρος της Κρητικής Αδελφότητας κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης κ. Δημήτρης Παπαδημητράκης της παρέδωσαν αναμνηστικά δώρα.

Στο σύντομο αλλά μεστό λόγο της η κ. Μπακογιάννη ευχαρίστησε τα Κρητικά Σωματεία της Μελβούρνης και ευχήθηκε το 2014 να είναι ένα δημιουργικό έτος γεμάτο υγεία και χαρά για όλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο Δήμαρχος Μάνινγχαμ κ. Δημήτρης Γρίβας, ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ενωσης Μελβούρνης και Βικτώριας κ. Δημήτρης Μηνάς, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ένωσης κ. Δημήτρης Βάρνας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αθανάσιος Τσουχαντάρης και ο Σύμβουλοι της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ.κ. Μαρίνος Πυρπυρής και Νικόλαος Κουκουβιτάκης.

Η εκδήλωση έγινε στο κρητικό εστιατόριο «Μύθος» όπου τα μέλη των Κρητικών Σωματείων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ίδια και τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελα και να ανταλλάξουν ευχές.

Κατά την παραμονή της στη Μελβούρνη η κ. Μπακογιάννη είχε επαφές με αξιωματούχους της πολιτειακής κυβέρνησης και ομογενειακούς παράγοντες, ενώ επισκέφθηκε ομογενειακούς οργανισμούς, την Ιερά Αρχιεπισκοπή, το Κρητικό Κέντρο, το Ελληνικό Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη κ.ά.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

four × 5 =