ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Νέα διαγραφή στελέχους στη ΝΔ – Κατηγορείται για χρηματισμό

by on 25/12/2013
 

ΑΘΗΝΑ | Μετά από επτά ημέρες παρακολούθησης οι Αρχές συνέλαβαν τον πρόεδρο του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐας Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου για χρηματισμό του με 25.000 ευρώ προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο Χ. Τομπούλογλου ήταν υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 1996 και του 2004 και υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα το 1994.

Ο κος Τομπούλογλου, συνελήφθη μαζί με 40χρονο συνεργό του και παραπέμπεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα βιντεοσκοπήθηκε. Ο κ. Τομπούλογλου είχε απαιτήσει εκβιαστικά τα χρήμματα από διαφημιστική εταιρεία, ως αντάλλαγμα και προκειμένου να μην την κηρύξει έκπτωτη από πρόγραμμα αντιμετώπισης της παιδικής παχυσαρκίας, συνολικού ύψους 190.000 ευρώ. Τα προσημειωμένα χρήματα έδωσε στον κ. Τομπούλογλου εκπρόσωπος του προέδρου της διαφημιστικής εταιρείας, μετά από συνενόηση με την αστυνομία.

Τρία βασικά στελέχη της έχασε (διέγραψε) η Νέα Δημοκρατία μέσα σε λίγες ημέρες: τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη που κατηγορείται για ψευδή δήλωση και πλαστογραφία κ.λπ., τον Χάρη Τομπούλογλου που κατηγορείται για χρηματισμό, και τον Βύρωνα Πολύδωρα γιατί δεν ψήφισε το νόμο για τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας

Τη διαγραφή του Χάρη Τομπούλογλου από τα μητρώα μελών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως ανακοίνωσε η Λ. Συγγρού, η διαγραφή του Χ. Τομπούλογλου έγινε «για αντιδεοντολογική συμπεριφορά».

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία για τον ίδιο λόγο και ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης!

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

six + 19 =