ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Ξεκάθαρη εντολή διακυβέρνησης ζήτησε ο Τσίπρας

by on 17/09/2015
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | «Ξεκάθαρη εντολή διακυβέρνησης και αλλαγής, με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία» ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο της κρήτης, την Πέμπτη το βράδυ, «για να μην μπορούν τα οργανωμένα συμφέροντα της ολιγαρχίας και της διαπλοκής να συνεχίσουν να μας βάζουν τρικλοποδιές, με τα κόμματα που σιτίζουν».

Μιλώντας στην κατάμεστη πλατεία της Ελευθερίας του Ηρακλείου ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως, «για μία ακόμα φορά, η Κρήτη δείχνει ότι εμπιστεύεται την αυριανή κυβέρνηση του λαού και του ΣΥΡΙΖΑ ν’ αλλάξει την Ελλάδα, με σταθερά και ασφαλή βήματα, με εθνική και κοινωνική συνεννόηση και με γνώμονα τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας που μας στηρίζει και μας εμπνέει».

«Γιατί δώσαμε μια βασική υπόσχεση και τη κάναμε πράξη : Να ματώσουμε αν χρειαστεί για να σταματήσει άλλο ο λαός μας να ματώνει. Και αν κάποιοι νομίζουν ότι μα έριξαν κάτω, εμείς σηκωθήκαμε, είμαστε όρθιοι και συνεχίζουμε να παλεύουμε».

Την Κυριακή αναμετρώνται δύο κόσμοι, υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας: «Από τη μια, ο κόσμος που επάξια εκπροσωπεί η ΝΔ. Ο κόσμος των λίγων. Ο κόσμος της συντήρησης και της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας. Ο κόσμος του χθες».

Αναφερόμενος στην αποχή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως «η σπατάλη της ψήφου διασώζει όλο αυτό το παλιό καθεστώς. Η αποχή από την κάλπη είναι η επιθυμία και η ευχή της ΝΔ».

«Κάθε ψήφος που χάνεται για τον ΣΥΡΙΖΑ, την κερδίζει η ΝΔ. Κάθε ψήφος που δεν δίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στη διαπλοκή και τη διαφθορά», τόνισε.