ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Περιοδεία Τσίπρα στην Κρήτη

by on 01/09/2015
 

ΑΘΗΝΑ | «Οι παλιοί πολιτικοί μας έσπρωξαν στο χαντάκι, μας γέμισαν χρέη. Και εμείς πρέπει να βγούμε από το χαντάκι», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από τα Χανιά, απ’ όπου ξεκίνησε σήμερα η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ. «Το να ξεπεράσουμε την κρίση δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη», επισήμανε.

Μιλώντας σε δημάρχους των Χανίων, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα στήριξης της τοπικής αυτοδιοίκησης, τονίζοντας ότι κεντρική εξουσία και τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να πάνε χέρι χέρι για να λυθούν τα προβλήματα του τόπου.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε την ανάγκη να οικοδομήσουμε, όπως είπε, μια νέα σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην κεντρική εξουσία και την τοπική αυτοδιοίκηση, πέρα από κομματικές λογικές.

Στις 12.30 ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο Καστέλλι Κισσάμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Κρήτη μέχρι και την Τετάρτη, ενώ οι επόμενοι σταθμοί του θα είναι η Λιβαδειά την Παρασκευή (4/9) και η Θεσσαλονίκη την Κυριακή (6/9), όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Επτά προτεραιότητες, για παραγωγική ανασυγκρότηση, εργασιακά, φορολογικό , αναδιάρθρωση δημόσιας διοίκησης, κοινωνικό κράτος, διαπλοκή-διαφθορά, καθώς και για δικαιώματα – μεταναστευτικό, βρίσκονται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος τετραετίας του ΣΥΡΙΖΑ.