ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Ροζ σκάνδαλο στο Μανχάταν με Έλληνα ιερέα

by on 05/10/2015
 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ | Ροζ σκάνδαλο ξέσπασε στο Μανχάταν με έναν 67χρονο Ελληνα ιερέα που…πρωταγωνιστούσε σε σεξ ταινίες που γύριζε με την ερωμένη του, σύζυγο ομογενή, με αποτέλεσμα οι ταινίες να φθάσουν στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής και να ακολουθήσει άμεσα η παύση του.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post, o kinky παπάς ήταν παντρεμένος με 4 παιδιά και η ερωμένη του παντρεμένη με Έλληνα ομογενή και είχε 3 παιδιά. Πρόκειται για τον πάτερ Γεώργιο Πασσιά 67 χρονών, που ιερουργούσε εδώ και 9 χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή Washington Heights στο Μανχάταν.

Ο ιερέας όμως είχε ένα κρυφό πάθος, ήταν σφοδρά ερωτευμένος με μια 45χρονη Περουβιανή, την όμορφη και καλλίγραμμη Εθελ Μπουζαλά, παντρεμένη με τον Έλληνα ομογενή Τομ Μπουζαλά, μέλος του εκκλησιάσματός του. Ο Πασσιάς τη γνώρισε όταν τη βάφτισε χριστιανή για να μπορέσει να παντρευτεί τον ομογενή. Από τότε απέκτησαν πολύ στενή σχέση, ενώ χωρίς να έχει τα ανάλογα προσόντα έγινε ακόμα και διευθύντρια στο σχολείο της ενορίας. Μάλιστα, ασχολούνταν και με τα οικονομικά της ενορίας και όλοι τους έβλεπαν να πηγαίνουν και να φεύγουν μαζί από την εκκλησία.

Η σχέση του ιερέα με την Εθελ έγινε κάποια στιγμή αντιληπτή από το ποίμνιο του και άρχισαν να ακούγονται οι πρώτοι ψίθυροι, όταν ένας τεχνίτης που είχε πάει στην εκκλησία είδε μέσα στο γραφείο του παπά την ερωμένη του να κάθεται στα πόδια του. Πάντως ο παπάς την αποκαλούσε «πνευματική εγγονή» του και περνούσε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε μαζί της.

Ο σύζυγός της ΕΘελ άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά και άρχισε να την παρακολουθεί. Τελικά όχι μόνο την είδε, αλλά με κάποιο τρόπο έφτασαν στα χέρια του πολλές κασέτες με τις επιδόσεις της συζύγου του στο σεξ μαζί με τον 67χρονο ιερέα.

papas_us2

Έστειλε τις κασέτες στην Αρχιεπισκοπή και οι άνθρωποι τα έχασαν, όταν σε κάποιες από αυτές εμφανίζονταν η Εθελ να πατάει στο πρόσωπο τον ιερέα σε στιγμές άκρατου πάθους και παιχνιδιού ρόλων, ενώ σε μια άλλη κασέτα η Εθελ ανεβασμένη σε κομοδίνο ερωτοτροπεί μόνη της με μια μπανάνα που της χάριζε ηδονή ώσπου το φρούτο συντρίβονταν στα πόδια της.

papas_us3

Σε αυτή την κασέτα φαίνεται ο ιερέας από τον καθρέφτη να φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και να παρακολουθεί εκστασιασμένος την ερωμένη του. Μια τρίτη κασέτα δείχνει τον παπά να κάνει στοματικό σεξ στη λατίνα ερωμένη του ενώ εκείνη φοράει μόνο το καλσόν της.

papas_us4

Το παράνομο ζευγάρι κλήθηκε από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο σε απολογία και στις 16 Σεπτεμβρίου ο ιερέας παύθηκε από τα καθήκοντά του, ενώ ομολόγησε ότι έχει αμαρτήσει.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους πιστούς του Ιερού ναού του Αγίου Σπυρίδωνα ότι αποφάσισε να αποσυρθεί, να ακολουθήσει τον δρόμο της σιωπής και της προσευχής, της νηστείας και της αφοσίωσης στον Κύριο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ερωμένη επέστρεψε στην οικογένειά της και προσπαθεί να σώσει το γάμο της.