ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Σούλτς σε Τσίπρα: Τι ώρα τηλεφωνώ για τα συγχαρητήρια;

by on 25/01/2015
 

AΘΗΝΑ | Χαλαρή συζήτηση με τους δημοσιογράφους ελληνικών και ξένων μέσων ενημέρωσης, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, το μεσημέρι του Σαββάτο , ολοκληρώνοντας έναν κύκλο 11 περιοδειών μέσα σε 15 ημέρες.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε στους δημοσιογράφους πως όπου και αν πήγε συνάντησε ένα χαρούμενο κλίμα, επισημαίνοντας ότι αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά με τις εκλογές του 2012, ότι «ο κόσμος πηγαίνει στην κάλπη χαρούμενος».

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έδωσε» και μια είδηση, καθώς ανέφερε ότι το πρωί είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, έπειτα από πρωτοβουλία του δεύτερου, κατά την οποία ο κ. Σουλτς -προεξοφλώντας το αποτέλεσμα της Κυριακής- τον ρώτησε τι ώρα θα πρέπει να του τηλεφωνήσει για να τον συγχαρεί.

Παράλληλα, ερωτηθείς τι θα κάνει με το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας υπενθύμισε τη φράση του Χαρίλαου Φλωράκη ότι «τις καλύτερες αποφάσεις τις παίρνεις στο μαξιλάρι σου», ενώ όταν ρωτήθηκε πότε θα φορέσει γραβάτα απάντησε χαριτολογώντας: «Όταν θα  κουρευτεί το χρέος».