ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Σταυρακάκη: Σχεδιάστρια μόδας για αθλητές

 

ΜΟΝΤΡΕΑΛ | Μια Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας όχι για τις πασαρέλες αλλά για τον αθλητικό γυναικείο πληθυσμό, παρουσιάζει το ποικίλης ύλης ένθετο «Life” της εφημερίδας Ottawa Citizen. Πρόκειται για την Τζοάνα Σταυρακάκη η οποία έχει δημιουργήσει την εταιρεία προώθησης αθλητικής ένδυσης με την επωνυμία “Sthenos”-που όπως αναφέρεται προέρχεται από την ελληνική λέξη που σημαίνει “σθένος”- ενώ η ίδια χαρακτηρίζεται ως έχουσα “μυαλό, μυική δύναμη και ομορφιά”.

Σε συνέντευξή της στην Τζένιφερ Κάμπελ, η Τζοάννα Σταυρακάκη, που συνεργάζεται με τη μητέρα της Χρυσούλα, αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να ξεκινήσει την εταιρεία της, περιγράφοντας επίσης την προσπάθεια της να δαμάσει το βάρος της από 80 κιλά σε 60.

Το στύλ των ρούχων «Σθένος» είναι απλές αθλητικές φόρμες αλλά ζωγραφισμένες με μοναδικά σχέδια και χρώματα που επιτρέπουν να φοριούνται από τη γυμναστική μέχρι το μπιστρότα βραδυα. Το έμβλημα της εταιρείας είναι ο αετός, που όπως λέει η Σταυρακάκη σημαίνει πολλά στην ελληνική κουλτούρα, ενώ η ίδια έχει ένα τατού με αετό στο σώμα της.

Η Τζοάνα Σταυρακάκη είναι 28 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Οττάβα, έχει πτυχίο τεχνών από το Plattsburgh State University της Νέας Υόρκης και μάστερς από το Carleton University της Οττάβας.

Τα ρούχα της κατασκευάζονται στην Νέα Υόρκη, το Λός Ανζτελες και τη Γουτεμάλα κι ελπίζει να μεταφέρει την παραγωγή της στην Κίνα για να έχουν ανταγωνιστικότερες τιμές.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

17 − 6 =