ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Στον “δικό του” κόσμο ο Σαμαράς…

by on 21/01/2015
 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Συνεχίζοντας να καλλιεργεί κλίμα αβεβαιότητας ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στον… εαυτό του, λέγοντας πως γνωρίζει όλες τις αδικίες που… έχει κάνει και θα τις αποκαταστήσει.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, ο Σαμαράς προσπάθησε να διαβεβαιώσει το κοινό λέγοντας ότι: «Μπαίνουμε στην ανάπτυξη δεν έχει άλλο κάτω μόνο πάνω και μόνο μειώσεις στους φόρους δεν έχει άλλες αδικίες μόνο αποκατάσταση αδικιών, τις γνωρίζω και θα τις λύσω μέχρι το τέλος της επόμενης τετραετίας».

Σημείωσε επίσης πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει όσο υπάρχουν μνημόνια και προειδοποίησε πως μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τη χώρα στην απομόνωση.

Παράλληλα ανέφερε ότι η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου είναι η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών και υπογράμμισε πως ακόμη και μια ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά, γιατί το πρώτο κόμμα είναι αυτό που παίρνει τις 50 έδρες και μπορεί να καθορίσει το μέλλον της πατρίδας.

Ο κ. Σαμαράς έκανε άνοιγμα σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που μέχρι σήμερα δεν ψήφιζαν Ν.Δ. σε ανθρώπους νοικοκυραίους, όπως είπε, που δεν θέλουν να δουν τη χώρα να γίνεται συντρίμμια, αλλά θέλουν να δουν τη χώρα να βγει μπροστά.

Διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει μείωση της φορολόγησης στους επιχειρηματίες, ισόβια σύνταξη για τις πολύτεκνες μητέρες, αποποινικοποίηση των οφειλών στον ΟΑΕΕ, αποζημίωση εντός της εβδομάδας στους ροδακινοπαραγωγούς που επλήγησαν από το εμπάργκο της Ε.Ε. στη Ρωσία.