ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Συγκέντρωση για το συντονισμό και προετοιμασία της παρέλασης

by on 05/11/2013
 

Σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν στην προετοιμασία της παρέλασης έγιναν την περασμένη Πέμπτη, στη διάρκεια της δεύτερης πανομογενειακής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στο «Σταθάκειο».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής παρελάσεως – που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου στην 5η Λεωφόρο – Πέτρος Γαλάτουλας, ήδη έχουν γίνει σημαντικά βήματα στην προετοιμασία της εκδήλωσης του Χίλτον, ενώ οι πρώτες 10.000 δολάρια μπήκαν στο ταμείο της παρέλασης, από δύο προσφορές 5.000 δολαρίων, του Φίλιπ Κρίστοφερ και του ζεύγους Γιάννη και Ελένης Ψαρά.

Αναλυτικότερα, υπεύθυνος για τιμητικό δείπνο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Σάββατο στο ξενοδοχείο Χίλτον για τους τελετάρχες θα είναι και φέτος Φίλιπ Κρίστοφερ, με συνυπεύθυνο της επιτροπής το Γιώργο Κίτσιο.

Παράλληλα έχουν σταλεί δύο επιστολές προς τον πρόεδρο της Ελλάδας, Κάρολο Παπούλια, εκ των οποίων η πρώτη του απευθύνει πρόσκληση να είναι τελετάρχης στην παρέλαση κι η δεύτερη αφορά στην παρουσία των ευζώνων. Σχετικά με τους εύζωνες η εισήγηση είναι να παραταθεί η διάρκεια της παραμονής τους για να επισκεφθούν ελληνικά σχολεία και κοινότητες της περιοχής.

– Πηγή: greeknewsonline.com

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

seventeen − 4 =