ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

ΣΥΡΙΖΑ: ‘Τρεις κάλπες μια επιλογή’

by on 16/02/2014
 

ΑΘΗΝΑ | Την προεκλογική εκστρατεία του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου και των ευρωεκλογών και με σύνθημα «Τρεις κάλπες, μία επιλογή: Να νικήσουμε!», εγκαινιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με κεντρική εκδήλωση στο Ακροπόλ, τη Δευτέρα. Στην τριπλή πολιτική μάχη, από την έκβαση της οποίας θα κριθεί εν πολλοίς η πορεία του τόπου, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει ενωτικά τη μάχη των εκλογών στις περιφέρειες, με αιχμή την Αττική.

Η εκδήλωση έχει προγραμματισθεί για τις 7 το απόγευμα, με ομιλητές τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τους δύο υποψήφιους, περιφερειάρχη Αττικής και δήμαρχο Αθηναίων, Ρένα Δούρου και Γαβριήλ Σακελλαρίδη αντιστοίχως. Με τις εν λόγω υποψηφιότητες η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει, να υπογραμμίσει το πλεονέκτημα που διαθέτει με τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα που προτείνει στη μάχη του Μαΐου. Επίσης στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αλλά και άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα υποστηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ δίνεται πολιτική μάχη και για ευρωεκλογές, λόγω της υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν. Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο του ΚΕΑ να μεταφέρει σε όλες τις γωνιές της Ευρώπης το ελπιδοφόρο μήνυμα για την ανασυγκρότηση της ευρωπαϊκής Αριστεράς και ταυτόχρονα την ανάσχεση της Ακροδεξιάς που έχει σηκώσει για τα καλά κεφάλι.

Και αν η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, σε συνδυασμό με τις ευρείες συνεργασίες, μαζί με το ευρωπαϊκό “χαρτί”, είναι οι δύο πυλώνες του οικοδομήματός του, το τρίτο ακούει στο όνομα “δημοσκοπήσεις”. Εκεί όπου το προβάδισμα των τελευταίων μηνών του 2013 γίνεται σαφής υπεροχή στις αρχές της προεκλογικής αυτής χρονιάς. Με καθαρή, την ίδια στιγμή, καταδίκη των κομμάτων του Μνημονίου και των πολιτικών τους.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

11 + 11 =