ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Τα Goody’s στο Ελληνικό Κέντρο της Μελβούρνης

by on 17/11/2014
 

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ | Τα πιο επιτυχημένα Ελληνικά Εστιατόρια της Ελλάδας θα ανοίξουν στο νέο Ελληνικό Κέντρο της οδού Λόνσντεϊλ. Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης επιβεβαίωσε τη σύναψη συμφωνίας για την ενοικίαση του ισογείου του Ελληνικού Κέντρου με τα γνωστά ελληνικά οικογενειακά εστιατόρια Goody’s.

Της κίνησης για τη λειτουργία του πρώτου εστιατορίου Goody’s στην Αυστραλία ηγούνται οι γνωστοί επιχειρηματίες της Μελβούρνης Κώστας Ταγκαλάκης και Γιώργος Ηλιόπουλος.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε παρουσία αντιπροσωπείας της εταιρείας Everest της Goody’s, όπου μαζί με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Γιώργο Βασιλαρά, επισκέφθηκε τη Μελβούρνη για να βοηθήσει στο σχεδιασμό της σημαντικής αυτής προσπάθειας στην Αυστραλία.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Βασίλης Παπαστεργιάδης καλωσόρισε την αντιπροσωπεία της Goody’s λέγοντας:
“Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε ένα πολύ γνωστό διεθνές εμπορικό σήμα, όπως αυτό της Goody’s, στο Ελληνικό Κέντρο και στην ιστορική ελληνική περιοχή της Μελβούρνης. Με 153 καταστήματα ήδη σε 7 χώρες, είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει και εδώ, στην οδό Λόνσντεϊλ και στην Αυστραλία. ”

Η επιβεβαίωση της ενοικίασης του ισογείου του Ελληνικού Κέντρου αποτελεί μια περαιτέρω ένδειξη της αναγέννησης που υφίσταται η ιστορική ελληνική περιοχή στο κέντρο της Μελβούρνης.