ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Τζάκρη: Δεν επικυρώνω τα e-mail των δανειστών

by on 11/11/2013
 

ΑΘΗΝΑ | Τους λόγους οι οποίοι την οδήγησαν να ψηφίσει υπέρ της πρότασης μομφής με αποτέλεσμα να διαγραφεί από το κόμμα της, εξηγεί σε επιστολή της η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάγκρη. «Η απόφασή μου είναι μόνο πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και απέναντι στους συμπολίτες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώσω τα emails των δανειστών» τονίζει στην επιστολή της.

Η κίνηση της Τζάγκρη να ψηφίσει κολούθησε η ακαριαία διαγραφή της από τον Ευ. Βενιζέλο, με αποτέλεσμα η συγκυβέρνηση να πέφτει στους 154 βουλευτές και η συρρικνωμένη Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στους 27 βουλευτές.

Η Θ. Τζάκρη χαρακτήρισε την απόφασή της “πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και απέναντι στους συμπολίτες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώσω τα e-mail των δανειστών”. Η κυβέρνηση, τόνισε, “χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητας και από έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο από την κρίση”.

“Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα Μνημόνια” είπε, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι η επόμενη ημέρα πρέπει να χαραχθεί με γνώμονα την αντιμετώπιση της ανεργίας, την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης και τη διάσωση του κράτους πρόνοιας.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

19 − 1 =