ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Τσίπρας: Ορκο τιμής για διαρκή αγώνα για το λαό

by on 06/09/2015
 

ΑΘΗΝΑ | “Ορκο τιμής” για διαρκή αγώνα για το λαό και την Αριστερά έδωσε ο ΑΛέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Καισαριανή, υποσχόμενος ότι θα επανέλθει μετά τις 20 Σεπτέμβρη για να δώσει τον ίδιο όρκο από την Καισαριανή για διαρκή αγώνα.

Νωρίτερα χαιρετισμό απεύθυνε εκπρόσωπος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σε μια πρωτοφανή σε παλμό και μέγεθος συγκέντρωση.

Με τη θέληση του λαού μας θα ξανάρθω στο Σκοπευτήριο να υποκλιθώ και να δεσμευτώ, ότι θα τον κερδίσουμε τον πόλεμο.Τον μεγάλο αγώνα να ξαναφέρουμε σε αυτό το τόπο το δίκιο και τη προκοπή. Θα είναι μακρύ θα είναι δύσκολο το ταξίδι αλλά θα τα καταφέρουμε. Θέλουν τελειώσουν με την ελπίδα. Να τελειώσουν με το λαϊκό Όχι. Να ισοπεδώσουν το λαϊκό φρόνημα.» τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. “Aυτό που φοβούνται είναι να μάθει αυτός ο λαός να διεκδικεί και να ελπίζει.”

Συνοψίζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Τσίπρας είπε μια λέξη: Απελευθέρωση. “Απελευθέρωση από τον ολοκληρωτισμό που βασίζει την ανάπτυξη στη λιτότητα, στη φτώχεια, και στην εξαθλίωση των εργαζομένων. Απελευθέρωση επίσης από ένα κράτος εχθρικό για τον πολίτη και φιλικό για τα συμφέροντα και το ρουσφέτι.  Απελευθέρωση των εργαζομένων από το σημερινό καθεστώς της δουλοπαροικίας, της μαύρης εργασίας, των αμοιβών πείνας, και από το φόβο της απόλυσης.”