ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ο Μεϊμαράκης

by on 01/10/2015
 

AΘΗΝΑ | Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι κατέθεσε στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος με τις απαιτούμενες 50 υπογραφές, την Πέμπτη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με πολλές αιχμές κατά “γαλάζιων” στελεχών, αλλά και με διαρκείς επικλήσεις στην δική του πορεία στη ΝΔ.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιχείρησε να αποδομήσει εκ των προτέρων τη “φρεσκάδα” που θα επικαλεστούν άλλοι υποψήφιοι, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι της λογικής “άλλαξέ τα όλα”. “Ξέρω τις δυσκολίες που νοιώθει ο κάθε Έλληνας πολίτης. Κάποιοι προτείνουν εύκολες λύσεις, στο στυλ του άλλαξέ τα όλα ή γκρέμισε τα όλα. Εγώ πιστεύω στο χτίσιμο. Τη ΝΔ τη βλέπω κυρίως μέσα από το πρίσμα του αύριο.

Την υπηρετώ από τότε που ιδρύθηκε. Ήμουν κοντά και στις χαρές και στις λύπες. Ήμουν πάντα παρών στα δύσκολα και γι’ αυτό ανέλαβα το καλοκαίρι το βαρύ φορτίο με πολλή ευθύνη. Αντιθέτως κάποιοι που τους τίμησε τη ΝΔ την εγκατέλειψαν, πχ κάποιοι βρίσκονται στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι την εγκατέλειψαν.Έτσι κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για την αρχηγία του κόμματος”, είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

“Έχουμε ήδη παρουσιάσει τους 7 άξονες για την ανάπτυξη της χώρας. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Ο ελληνικός λαός ζητάει ελπίδα και θέλει μία ανανεωμένη ΝΔ. Τη ΝΔ την ξέρω καλά, ξέρω πού πάσχει και πώς διορθώνεται. Καλώ όσους πιστεύουν στο κόμμα να εμπλακούν ενεργά στη διαδικασία”, συνέχισε ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ, δεσμευόμενος ότι, αντί για “γκρέμισμα”, εκείνος “πιστεύει στο χτίσιμο, στη συνύπαρξη, στη σύνθεση”.