ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0 comments

Φ. Γεννηματά: Ήρθε η ώρα της Κεντροαριστεράς

by on 11/09/2015
 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | «Ήρθε η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής και της ευθύνης. Την παράταξη που πάνω από όλα βάζει την πατρίδα. Το αποδείξαμε στην πράξη, το πληρώσαμε σκληρά, αλλά δεν υποκύψαμε”, τόνισε η κ. Φώφη Γεννηματά. “Αντέξαμε και είμαστε σήμερα εδώ η κρίσιμη , χρήσιμη, δημιουργική δύναμη. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να ξαναφέρει την ελπίδα που ενταφίασε ο κ. Τσίπρας, μαζί με το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο. Εμείς δεν ξεχνάμε,» πρόσθεσε.

«Το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα δυναμικό τρίτο εναλλακτικό πόλο με αυτόνομο λόγο και αυτοδύναμη στρατηγική και αποφασιστικό ρόλο. Διεκδικούμε την ψήφο του Ελληνικού λαού ώστε να αναδειχθεί μια Τρίτη δύναμη που θα επιβάλει την συνεργασία, την πολιτική σταθερότητα» τόνισε από την Θεσσαλονίκη η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν είναι και θα είναι το σπίτι μας. Το ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένει ένα κόμμα, λαϊκό, πατριωτικό, σοσιαλιστικό. Ένα κόμμα ευθύνης. Αυτή την παράταξη υπερασπιζόμαστε. Γι’ αυτή την παράταξη δίνουμε τη μάχη στις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε την δύναμη έχουμε την βούληση και πάνω απ’ όλα έχουμε ψυχή» σημείωσε.